238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Odbojkašice Apatina ovog vikenda na turnirima u Osijeku i Odžacima

Petak, 29. septembar 2017 god. | SPORT

11607

Seniorke odbojkaškog kluba "Apatin" će sutra i u nedelju učestvovati na dva turnira, u Osijeku i Odžacima, gde će odigrati ukupno osam utakmica.
Apatinke su u subotu na međunarodnom turniru u Osijeku koji organizuje OK Linga Osijek.
Odbojkašice Apatina su u grupi sa ŽOK Vukovarom i OK Linga.Na turniru učestvuje devet klubova iz BIH,Srbije i Hrvatske ,koji su podeljeni u tri grupe.Svaki klub će odigrati četiri utakmice,dve u grupi i dve za plasman.
Otvaranje turnira je u 9 i 30 .Utakmice se igraju na tri odbojkaška terena u Osiječkoj Areni ,sportskoJ hali Gradski vrt.Proglašenje pobednika je u 19,00 časova.
U nedelju je u Odžacima turnir u konkurenciji seniorki povodom jubileja 10 godina od osnivanja OK GOX-IN.Najavljeno je učešće devet ekipa koje će biti podeljene u tri grupe.
Otvaranje turnira je u 9 i 30 a dodela nagrada u 20,00 časova.
Turnir se igra na tri odbojkaška terena u Sportsko-poslovnom centru u Odžacima, a svaka ekipa će odigrati 4 utakmice.Apatinke su u grupi sa OK Vizura Ruma i OK GOX-IN Odžaci.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×