238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Novim sistemom polaganja azbestno-cementnih cevi u Prigrevačkoj ulici brže do završetka

Petak, 13. oktobar 2017 god. | Vesti

11709

U Prigrevačkoj ulici su uveliko u toku radovi na završnoj fazi zamene azbestno cementnih vodovodnih cevi u gradu, a preostao je još mali deo posla da bi se ova investicija privela kraju. Izvodjač radova je renomirana novosadska firma "NS gradnja", rok za završetak radova je 120 dana, ali su izvodjači radova dali čvrsta uveravanja da će sve biti gotovo i pre ovog roka, kazao je Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, koji je danas u Prigrevačkoj ulici zajedno sa predstavnikom izvođača radova, novinarima predstavio novi sistem polaganja ovih cevi, sistemom podbušivanja. Više o ovom načinu rada saznali smo od Zorana Peraka, predstavnika izvođača radova i šefa gradilišta u Prigrevačkoj ulici.

11710

Audio zapis
RadioApatin.com

11711

Radovi napreduju i brže nego što je predvidjeno, iako je teren dosta čvrst i nepogodan, kazao je jedan od radnika na podbušivanju, ruski državljanin, Ruslan Dimitrov.

11712

Audio zapis
RadioApatin.com

Završetak radova na zameni azbestno cementnih cevi u Prigrevačkoj ulici, a samim tim i celokupne investicije, očekuju se krajem januara naredne godine, a ovom metodom polaganja cevi osim uštede na vremenu, površine na kojima se izvode radovi ostaće sačuvane .

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×