156 cm
24.0 °C
Apatin 18 °C

Najnovije vesti

Članovi kampa mladih istraživača uredili plažu na Dunavu

Uhapšeno 19 osoba, a protiv 75 podnete prijave zbog krivičnih dela iz oblasti privrede i korupcije

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Petrovdan

Nastavljaju se radovi na započetim investicijama u gradu

Kursna lista

Novim sistemom polaganja azbestno-cementnih cevi u Prigrevačkoj ulici brže do završetka

Petak, 13. oktobar 2017 god. | Vesti

11709

U Prigrevačkoj ulici su uveliko u toku radovi na završnoj fazi zamene azbestno cementnih vodovodnih cevi u gradu, a preostao je još mali deo posla da bi se ova investicija privela kraju. Izvodjač radova je renomirana novosadska firma "NS gradnja", rok za završetak radova je 120 dana, ali su izvodjači radova dali čvrsta uveravanja da će sve biti gotovo i pre ovog roka, kazao je Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, koji je danas u Prigrevačkoj ulici zajedno sa predstavnikom izvođača radova, novinarima predstavio novi sistem polaganja ovih cevi, sistemom podbušivanja. Više o ovom načinu rada saznali smo od Zorana Peraka, predstavnika izvođača radova i šefa gradilišta u Prigrevačkoj ulici.

11710

Audio zapis
RadioApatin.com

11711

Radovi napreduju i brže nego što je predvidjeno, iako je teren dosta čvrst i nepogodan, kazao je jedan od radnika na podbušivanju, ruski državljanin, Ruslan Dimitrov.

11712

Audio zapis
RadioApatin.com

Završetak radova na zameni azbestno cementnih cevi u Prigrevačkoj ulici, a samim tim i celokupne investicije, očekuju se krajem januara naredne godine, a ovom metodom polaganja cevi osim uštede na vremenu, površine na kojima se izvode radovi ostaće sačuvane .

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

15.07.2018. god.

×