238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Na apatinskoj marini održana vežba spasavanja i evakuacije ugroženih, Društva za podvodne aktivnosti i Sektora civilne zaštite MUP Srbije

Ponedeljak, 09. oktobar 2017 god. | Vesti

11680

Danas je na apatinskoj Marini izvedena vežba spasavanja na vodi u kojoj su učestvovalespecijalizovane jedinice Civilne zaštite MUP Srbije i članovi Društva za podvodne aktivnosti Apatin.
Izvedena je vežba gašenja požara na obali sa plovila, spasavanje davljenika, a simulirana je i evakuacija i prevoz lica i motornih vozila u vanrednim situacijama.
Pripadnici Društva za podvodne aktivnosti iz Apatina su uspešno završili ovu jednodnevnu vežbu, kojoj su prisustvovali i predstavnici MUP-a Srbije, Sektora za vanredne situacije iz Sombora, i direktor Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu, Bojan Glamočlija.
On je istakao izuzetno dobru saradnju ovog centra sa Sektorom za vanredne situacije iz Sombora, a posle onoga što je video na ovoj vežbi, dodao je da u ovakav vid aktivnosti u Apatinu treba ulagati još više.

11681

Audio zapis
RadioApatin.com

11682

11683

11684

11685

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×