72 cm
23.9 °C
Apatin 21 °C

Najnovije vesti

"Beer and deer festival" 3. avgusta u Apatinu

Košarkaši Apatina vicešampioni plej off-a

Poziv udruženjima gradjana za prijavljivanje za projekat „Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih integracija“

Produžen rok za prijavljivanje za informatičke obuke

Kursna lista

Letnji turnir FK Terekveš: Pehar ostaje u Svilojevu

Subota, 23. jun 2018 god. | SPORT

13233

Na stadionu u Svilojevu je odigran treći po redu turnir u malom fudbalu na travi koji je organizovao domaći FK Terekveš. Ovogodišnji turnir je okupio osam ekipa. Pored dva tima Terekveša, učešće na turniru su uzeli svi klubovi iz apatinske opštine: Bratstvo (Prigrevica), OFK Mladost (Apatin), Partizan (Kupusina), Jedinstvo (Ribarevo), Dinamo (Sonta) kao i Panonija iz Lalića. Igralo se istovremeno na dva mala terena, pa su prisutni gledaoci imali priliku da uživaju u majstorijama aktivnih igrača pomenutih klubova sa kojima se ravnopravno nosio i tim veterana apatinske Mladosti.

13236

– Iz godine u godinu ovaj turnir sve više dobija na kvalitetu, kako u organizacionom tako i igračkom smislu, i zato upućujemo veliku zahvalnost za podršku, SO Apatin, Sportskom savezu i Kancelariji za mlade, kao i Mesnoj zajednici Svilojevo koji su uvek uz nas, rekao je Siniša Egić sekretar FK Terekveš.

13234

 

Audio zapis
RadioApatin.com

Nakon zanimljivih i kvalitetnih utakmica odigranih u sportskoj atmosferi u finalu su se sastali Terekveš i Bratstvo, Trijumfovali su domaćini rezultatom 3:1 i na taj način osvojili ovaj turnir. Treći je bio kupusinski Partizan. Najbolji strelac turnira je Robika Božić iz Terekveša sa 8 postignutih golova, najbolji golman Blagojević iz Terekveša, a najbolji igrač Popović iz Bratstva.

13235

Uredio: DESK | Izvor: plovarica.org

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.07.2018. god.

×