238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

KZM Apatin organizuje besplatne online kurseve

Utorak, 28. novembar 2017 god. | Vesti

11994

Kancelarija za mlade je, u saradnji sa IT Academy, za svoje čitaoce obezbedila besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština. Cilj je da onima koji žele da se usavršavaju i napreduju omogući da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama
koje su danas neophodne za rad.
U ponudi su sledeći besplatni online kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)
Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu nemanjakzm@gmail.com
Prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.
Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, organizatori će vam poslati na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.
Pozivaju se svi zainteresovani da se aktivno uključe u razvoj svojih profesionalnih veština kako bi lakše došli do dobro plaćenog posla.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×