238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Košarkaši Apatina prekinuli lošu seriju

Ponedeljak, 06. novembar 2017 god. | SPORT

11854

Od starta prvenstva bilo je samo pitanje trenutka kad će „krenuti“ apatinskim košarkašima. Taj trenutak je došao u šestom kolu prvenstva Prve regionalne lige protiv Radničkog iz Kovina. Iako je ovo bio susret dva tima sa začelja, na terenu se to nije moglo primetiti. Oba tima su krenula agresivno i borbeno pa je i rezultat u tom period bio “na vagi”, ali je prva četvrtina pripala domaćinu sa minimalnih 21:17. Kako je utakmica odmicala sve su bili vidljiviji rezultati rada trenera Predraga Šuputa sa timom proteklih dana. Cela ekipa je delovala sigurnije i uigranije što je od plus 8 na poluvremenu (38:30) dovelo do plus 19 (63:44) na kraju treće četvrtine. U utakmici protiv Kovinaca svi su opravdali minutažu, a bolji od ostalih bili su Genal I Perlić.
Nakon početne serije poraza, ulazak u formu košarkaša Dunava dolazi u pravom trenutku jer sledi još jedna utakmica sa timom “iz donjeg društva”. Oni gostuju u Pančevu ekipi Kris Kros koja za sada ima jednu pobedu kao I Apatinci. Bodovi sa ovog gostovanja bi mnogo značili u nastavku prvenstva.

Uredio: DESK | Izvor: 025info

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×