110 cm
24.5 °C
Apatin 22 °C

Najnovije vesti

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Vikend naselja sutra bez struje

Završen višemesečni projekat „Svilojevo i Sonta rade i uče zajedno“

ZBOG POSTUPKA DEZINSEKCIJE NARODNA BIBLIOTEKA JEDNO VREME NEĆE RADITI

Kursna lista

Konkurs "Pokreni se za posao" traje do 15. marta

Utorak, 26. decembar 2017 god. | Vesti

12136

Konkurs za novi, deveti ciklus nacionalnog donatorskog programa POKRENI SE ZA POSAO, koji sprovodi NVO ENECA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji je otvoren od 07. decembra i trajaće do 15. marta naredne godine. Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije koji imaju dobru, inovativnu i održivu poslovnu ideju.
Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama koje se zasnivaju na nekim od principa održivog razvoja kao što su društveno-odgovorno poslovanje, korišćenje obnovljivih izvora energije, eneretska efikasnost, zaštita i očuvanje životne sredine, imaju mogućnost da se prijave na konkurs putem sajta www.pokrenisezaposao.rs
Program obezbeđuje donaciju u iznosu od 10.000 dolara u vidu opreme, licenci/sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, poslovne i stručne obuke, kao i stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.
Da bi se učestvovalo u programu potrebna je dobra inovativna i održiva poslovna ideja za pokretanje ili unapređenje sostvenog biznisa i prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.
Prijava sa pratećom dokumentacijom treba da se pošalje na:
pokrenisezaposao@eneca.org.rs (u „subjekt“ mejla navesti „Dokumentacija za konkurs – Vaše ime i prezime“) ili poštom na ENECA Niš, poštanski fah 85, 18106 Niš.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.07.2018. god.

×