72 cm
23.9 °C
Apatin 27 °C

Najnovije vesti

Somborska bolnica dobila novi kolonoskop-sledi rekonstrukcija

Deo grada sutra bez struje

Lift i sanitetsko vozilo-nove investicije u apatinskom Domu zdravlja

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Kursna lista

Juče u Kulturnom centru održana svečana akademija povodom Savindana

Subota, 27. januar 2018 god. | KULTURA

12258

Juče je u sali Kulturnog centra u Apatinu, sa početkom u 18 časova održana Svetosavska akademija povodom školske slave Sveti Sava. U prisustvu predstavnika lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine, Milanom Škrbićem, mnogobrojnim gostima i gradjana Apatina, program su izveli učenici OŠ "Žarko Zrenjanin", kao i učenici i profesori Osnovne muzičke škole "Stevan Hristić" iz Apatina. Prisutne je na početku manifestacije pozdravio Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin, poželevši svim učenicima i njihovim nastavnicima srećnu slavu, i da im svaki dan u školi bude ispunjen osmesima, radošću i željom za učenjem.

12259

Audio zapis
RadioApatin.com

12260

U okviru manifestacije, besedu o Svetom Savi je održao Mladen Glušac, paroh apatinski, a u nastavku programa nastupili su učenici OŠ "Žarko Zrenjanin" sa svojim tačkama posvećenim Svetom Savi, utemeljitelju srpskog pravoslavlja, prosvetitelju i prvom srpskom arhiepiskopu, pod nazivom "Sveti Sava miri braću. Program su upotpunili i nastupi učenika i nastavnika Osnovne muzičke škole „Stevan Hristić“ iz Apatina.
Pre početka svečane akademije, u 17.30 časova u galeriji „Meander“ je postavljena tradicionalna izložba radova učenika iz opštine Apatin, a na temu Svetog Save.

12261

12262

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.07.2018. god.

×