238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

FESTIVAL ODBOJKE U APATINU SRUŠIO SVE REKORDE

Danas u Prigrevici folklorno veče u znaku prijateljstva Srba iz Makedonije i Srbije

DANIJELA OBRADOVIĆ: UVOĐENJEM PROFESIONALNIH PREDSTAVA, MINI POZORIŠNI FESTIVAL U APATINU OVE GODINE JOŠ KVALITETNIJI

SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE APATIN OBEZBEDIO SREDSTVA ZA USAVRŠAVANJE 4 TRENERA IZ APATINA

Kursna lista

Juče održan 22. Dunavski polumarataon-najbrži maratonac Sebastijan Puš iz Slovenije

Ponedeljak, 16. oktobar 2017 god. | SPORT

11727

Juče, 15. oktobra, održan je 22. ASICS Apatinski Dunavski polumaraton, u okviru kojeg je istrčana i 2. Minakva trka zdravlja i Otvoreno prvenstvo Vojvodine za veterane. Dužina staze iznosila je kao i do sada, 21,1 kilometar, a dužina staze u Minakva trci zdravlja iznosila je 5 kilometara.
Tehnički organizator trke i ove godine bio je Atletski klub Apatin, a partneri trke Atletski savez Srbije, Opština Apatin, Turistička organizacija Apatina, Banja Junaković Apatin, TREF Sport, Info tim Garmin Srbija Beograd, Kompanija Italico d.o.o Bečej, Auto kuća "Stojanov" Novi Sad, "Minaqua" Novi Sad, Venera Bike Subotica, Danubius Novi Sad i Akademija Navak Beograd.

11728

Ovogodišnji Dunavski polumaraton počeo je u 11 časova, a završio se pobedom Sebastijana Puša iz Slovenije koji je stazu istrčao za 1.14.30 sekundi, dok je u ženskoj konkurenciji prva na cilj stigla Nora Trklja iz beogradske "Crvene zvezde". Odmah iza prvoplasiranog slovenca, kroz cilj je prošao član AK Apatin, Djuro Borbelj, koji je odlično istrčao domaću stazu.
Minakva trka zdravlja počela je u 11.15 časova, a u njoj su najbolji bili Mikloš Bruner iz Kule u muškoj i Adel Tandi u ženskoj konkurenciji. Od 692takmičara koji su počeli Dunavski polumaraton, kroz cilj je prošlo njih 507.

11729

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

28.05.2018. god.

×