238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Deo grada i sutra bez struje

Nastavljaju se radovi na izgradnji sliva "Dunavac 2"

ODVOZ SMEĆA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Bogojevo i deo Apatina sutra bez struje

Kursna lista

Ekipa "Borova" iz Republike Hrvatske pobednik 11. Memorijalnog rukometnog turnira "Nemanja Stambolija"

Nedelja, 11. februar 2018 god. | SPORT

12344

Pobednik 11. Memorijala Nemanja Stambolija je HRK „Borovo“,koji su u finalu savladali domaćina „Apatin“ rezulataom 21:12. Opšti utisak svih prisutnih je da je pobednički pehar otišao zasluženo preko Dunava.
Rukometni klub „Apatin“ koji tradicionalno svake godine pred nastavak prvenstva organizuje ovaj turnir u znak sećanja na talentovanog golmana kluba i kadetske reprezemtacije je ove godine organizovao jedan od najkvalitetnijih turnira do sada. Tome su prvenstveno doprineli klubovi učesnici koji su svojim igrama držali pažnju svih prisutnih u hali.
U prvoj utakmici „Apatin“ je savladao mađarski „Bajai kse“ u čijim redovima igraju i tri asa apatinskog rukometa, Krec,Mandić i Kukić rezultatom 25:21. U drugoj utakmici između „Borova“ i „Sivca“ se očekivala velika neizvesnost, ali je zahvaljujući pre svega odličnoj igri poletnog tima iz Hrvatske to izostalo. „Borovo“ je bilo ubedljivo – 29:21. Pre početka razigravanja za plasman publici su se predstavili i polaznici škole rukometa RK „Apatin“ i dobrim potezima oduševili sve prisutne. Usledila je utakmica za treće mesto, i ubedljiva pobeda „Sivca“ protiv „Bajai kse“ – 28:16.

12345

U kulturno umetničkom programu su nastupili članovi dečijeg ansambla KUD „Dunav“, a onda finale. Rukometaši „Apatina“ su tek u početnoj fazi priprema za nastavak prvenstva, dok „Borovu“ narednog vikenda počinje prvenstvo. To se i pokazalo na terenu jer je mladi tim „Borova“ pokazao da s pravom cilja Prvu hrvatsku ligu. Na kraju zaslužena pobeda nad domaćinom 21:12. Priznanja najboljima je uručila Nikolina, sestra Nemanje Stambolije.
Najbolji strelac je Marko Čabai (Sivac) sa 21 golom. Najbolji golman je Davor Milićević (Bajai kse) a najbolji igrač Borna Zatezalo (Borovo).

Uredio: DESK | Izvor: Apatinska plovarica

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

26.04.2018. god.

Zbog predstojećeg praznika (1.maj), JKP „NAŠ DOM“ Apatin, dana 1.maja (utorak) i 2.maja ove godine (sreda), neće vršiti redovan odvoz komunalnog otpada iz domaćinstava po rasporedu ulica za te dane. Odvoz komunalnog otpada iz domaćinstava, koji su bili na redu po rasporedu za 1. i 2.maj, vršiće se naredne nedelјe – tj. 8.05.2018. i 9.05.2018. godine.
Sutra 27.aprila zbog redovnog godišnjeg remonta neće biti električne energije od 9,00-13,00 časova u sledećim ulicama; Zvezdanska, Pionirska, 24.Oktobrai i u Muzičkoj ulici.
×