350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

Zapaženo 10. mesto za apatinske takmičarke na manifestaciji "Srbija u ritmu Evrope"

Roditeljsji sastanci za roditelje dece koja od jeseni polaze u vrtić i jaslice

U opštini Apatin prošle nedelje dve saobraćajne nezgode

Odigran prijateljski meč izmedju mladih šahista iz Sonte i Prigrevice

Kursna lista

GLASAJTE ZA APATINSKU DECU NA MANIFESTACIJI "SRBIJA U RITMU EVROPE"!!

Ponedeljak, 11. jun 2018 god. | Vesti

13158

Prvi put nakon deset godina, Apatin učestvuje u takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”, koje se ove godine održava u Nišu. Podsećanja radi, krajem januara meseca, audicija u Apatinu održana je u velikoj sali Doma kulture i izabran je tim koji će predstavljati Apatin i Nemačku.
U velikoj konkurenciji, od oko 30-tak dece iz apatinske opštine, a koja su se predstavila pesmom i plesom, izdvojile su se Ena Đorđević, Zorana Mrđa, Staša Vujović i Bernadet Bujak. Ove četiri talentovane devojčice će predstavljati naš grad na manifestaciji ,,Srbija u ritmu Evrope”. Propozicije predviđaju da se učesnici predstave na jednom od jezika zemalja čije ambasade podržavaju ovo takmičenje, te su u skladu sa tim Apatinke dobile Nemačku kao zemlju koju će predstavljati.

13159

Sistem glasanja je takav da svako od nas može podržati svoj grad ili opštinu, te se iskreno nadamo da Apatinci neće štedeti telefone već od 01.06.2018 kada počinje glasanje, pa sve do samog dana takmičenja 16.06.2018.
U subotu 16.06. je takmičenje, a kako su linije za glasanje otvorene, pozivamo vas da glasate i podržite apatinsku decu. Pobeda na ovom takmičenju bi omogućila opštini Apatin da sledeće godine bude domaćin istog.

 

Sadržaj poruke koju treba poslati glasi Pesma(razmak)14 a šalje se na broj 1557.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×