238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

FESTIVAL ODBOJKE U APATINU SRUŠIO SVE REKORDE

Danas u Prigrevici folklorno veče u znaku prijateljstva Srba iz Makedonije i Srbije

DANIJELA OBRADOVIĆ: UVOĐENJEM PROFESIONALNIH PREDSTAVA, MINI POZORIŠNI FESTIVAL U APATINU OVE GODINE JOŠ KVALITETNIJI

SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE APATIN OBEZBEDIO SREDSTVA ZA USAVRŠAVANJE 4 TRENERA IZ APATINA

Kursna lista

Fudbaleri Olimpika pred potpisivanjem vrednih ugovora sa velikim klubovima

Ponedeljak, 20. novembar 2017 god. | SPORT

11943

U subotu je u Balonu “Oranž” u Somboru nastavljeno takmičenje u okviru Sos lige budućih šampiona. Fudbaleri Olimpika su nastavili po starom , odigrali su 6 utakmica od kojih su 5 pobedili i samo u jednoj poraženi. Derbi kola igrao se u generaciji 2006 u kojem su se sastale dve prvoplasirene ekipe u prethodnoj sezoni, somborski Spektar i Apatinski Olimpik. Olimpik je i pored zaostatka od 0:2 uspeo da preokrene rezultat u svoju korist 3:2 a Vldimir Zanze je postigao het-trik.

11944

Velika priznanja stižu na račun rada u fudbalskom klubu Olimpik.
Pored veoma teške situacije u fudbalskom klubu, jedini klub na teritoriji Opštine Apatin koji se samostalno finansira iskljucivo iz svojih izvora ,stručnjaci u Klubu entuzijasti rade se mnogo energije , a deca uz podršku svojih roditelja napreduju iz dana u dan.
Poslednja priznanja stizu iz beogradksog Partizana. Još ranije Nikola Skrobonja kreator igre Olimpika potpisao je pred ugovor sa beogradskim Partizanom, i on će kada se steknu uslovi preći u redove crno-belih. Njegov talenat su mnogi prepoznali ali je najbrži i najkonkretniji bio legendarni kreator igre Partizana, Šahtjora iz Donjecka, solunskog Paok-a i bivši reprezentativac Srbije Zvonimir Vukić koji je stekao “prava” nad mladim fudbalerom da ga vodi u narednom periodu.
Skrobonja nije jedini igrač Olimpika koji sada nastupa u Partizanu. Dve godine stariji od njega Marko Dmitrović standardno nastupa već godinu dana u starijoj pionirskoj ekipi crno belih , a koji je svoje prve korake u takmičarskom fudbalu upravo napravio u Olimpiku.

11945

Olimpik se ne boji za budućnost, jer mladje kategorije Kluba predstavljaju pravi “rudnik” talentovanih fudbalera koji su takodje zapali za “oko” crno belima, ali ne i samo njima, za mnoge fudbalere su zainteresovani i Crvena Zvezda, subotički Spartak i novosadska Vojvodina. Poslednji primeri su Vladimir Zanze i Bajic Saša koji su zabelezili svoje prve nastupe za Partizan. Milan Čopic i Nikola Majstorović za Crvenu Zvezdu. Kada se na sve to doda da je jedan od super talenata sada već bivši Olimpikovac Rrobert Geler potpisao ugovor sa nemačkim velikanom Karlsruher FC , Fudbalski Klub Olimpik iz Apatina predstavlja klub za primer u svakom pogledu kako se u ovim teškim vremenima može raditi kvalitetno i ostvarivati zapaženi rezultati.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

28.05.2018. god.

×