198 cm
5.0 °C
Apatin 11 °C

Najnovije vesti

U ponedeljak u Apatinu peta radionica Lokalne akcione grupe Apatin

Dr Dragan Rastović iz Apatina novi direktor somborske bolnice Dr Radivoj Simonović

Sutra u Sonti četvrta radionica Lokalne akcione grupe Apatin

Odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" se plasirale na Medjuokružno takmičenje

Kursna lista

Fudbaleri Olimpika pred potpisivanjem vrednih ugovora sa velikim klubovima

Ponedeljak, 20. novembar 2017 god. | SPORT

11943

U subotu je u Balonu “Oranž” u Somboru nastavljeno takmičenje u okviru Sos lige budućih šampiona. Fudbaleri Olimpika su nastavili po starom , odigrali su 6 utakmica od kojih su 5 pobedili i samo u jednoj poraženi. Derbi kola igrao se u generaciji 2006 u kojem su se sastale dve prvoplasirene ekipe u prethodnoj sezoni, somborski Spektar i Apatinski Olimpik. Olimpik je i pored zaostatka od 0:2 uspeo da preokrene rezultat u svoju korist 3:2 a Vldimir Zanze je postigao het-trik.

11944

Velika priznanja stižu na račun rada u fudbalskom klubu Olimpik.
Pored veoma teške situacije u fudbalskom klubu, jedini klub na teritoriji Opštine Apatin koji se samostalno finansira iskljucivo iz svojih izvora ,stručnjaci u Klubu entuzijasti rade se mnogo energije , a deca uz podršku svojih roditelja napreduju iz dana u dan.
Poslednja priznanja stizu iz beogradksog Partizana. Još ranije Nikola Skrobonja kreator igre Olimpika potpisao je pred ugovor sa beogradskim Partizanom, i on će kada se steknu uslovi preći u redove crno-belih. Njegov talenat su mnogi prepoznali ali je najbrži i najkonkretniji bio legendarni kreator igre Partizana, Šahtjora iz Donjecka, solunskog Paok-a i bivši reprezentativac Srbije Zvonimir Vukić koji je stekao “prava” nad mladim fudbalerom da ga vodi u narednom periodu.
Skrobonja nije jedini igrač Olimpika koji sada nastupa u Partizanu. Dve godine stariji od njega Marko Dmitrović standardno nastupa već godinu dana u starijoj pionirskoj ekipi crno belih , a koji je svoje prve korake u takmičarskom fudbalu upravo napravio u Olimpiku.

11945

Olimpik se ne boji za budućnost, jer mladje kategorije Kluba predstavljaju pravi “rudnik” talentovanih fudbalera koji su takodje zapali za “oko” crno belima, ali ne i samo njima, za mnoge fudbalere su zainteresovani i Crvena Zvezda, subotički Spartak i novosadska Vojvodina. Poslednji primeri su Vladimir Zanze i Bajic Saša koji su zabelezili svoje prve nastupe za Partizan. Milan Čopic i Nikola Majstorović za Crvenu Zvezdu. Kada se na sve to doda da je jedan od super talenata sada već bivši Olimpikovac Rrobert Geler potpisao ugovor sa nemačkim velikanom Karlsruher FC , Fudbalski Klub Olimpik iz Apatina predstavlja klub za primer u svakom pogledu kako se u ovim teškim vremenima može raditi kvalitetno i ostvarivati zapaženi rezultati.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

15.12.2017. god.

×