200 cm
14.4 °C
Apatin 10 °C

Najnovije vesti

Komedija "Laži me" u ponedeljak u Kulturnom centru

Juče održan 22. Dunavski polumarataon-najbrži maratonac Sebastijan Puš iz Slovenije

Sutra deo Apatina bez struje

Odbojkašice Apatina osvojile sedam medalje na turniru u Somboru

Kursna lista

Fondacija "Novak Đoković" raspisala Konkurs za proširenje kapaciteta predškolskih ustanova u Srbiji

Petak, 06. oktobar 2017 god. | Vesti

11665

Novak Đoković fondacija je raspisala Konkurs za proširenje kapaciteta predškolskog obrazovanja u Srbiji za 2018. godinu. Fondacija će u narednoj godini pomoći adaptaciju i rekonstrukciju institucija koje se bave obrazovanjem dece uzrasta od jedne do šest godina.
Pravo učešća na konkursu imaju sve predškolske institucije, lokalne samouprave i organizacije civilnog društva registrovane u našoj zemlji, a fondacija će razmatrati isključivo predloge koji se odnose na proširenje kapaciteta predškolskog obrazovanja, i to na teritoriji opštine iz koje se konkuriše.
„Radujemo se novim idejama i predlozima za unapređenje uslova predškolskog obrazovanja, kako bismo zajedničkim snagama deci u Srbiji omogućili što bolje uslove odrastanja i razvijanja svojih potencijala i talenata, kao i da imaju srećno i zdravo detinjstvo“, istakla je Gorana Džuža Jakovljević, menadžerka projekata Novak Đoković fondacije.
Predloge projekata je moguće dostaviti i-mejlom na projects@novakdjokovicfoundation.org, ili poštom na Novak Đoković fondaciju, Bulevar Mihajla Pupina 10a, 11070 Beograd, sa naznakom za konkurs.
Krajnji rok za dostavljanje predloga je 1. decembar 2017, u 17 časova, i prijave pristigle nakon tog roka neće biti razmatrane.
Više informacija o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na sajtu Novak Đoković fondacije.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

17.10.2017. god.

×