350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

Zapaženo 10. mesto za apatinske takmičarke na manifestaciji "Srbija u ritmu Evrope"

Roditeljsji sastanci za roditelje dece koja od jeseni polaze u vrtić i jaslice

U opštini Apatin prošle nedelje dve saobraćajne nezgode

Odigran prijateljski meč izmedju mladih šahista iz Sonte i Prigrevice

Kursna lista

FESTIVAL ODBOJKE U APATINU SRUŠIO SVE REKORDE

Subota, 26. maj 2018 god. | SPORT

13053

U organizaciji ŽOK Apatin, i uz podršku lokalne samouprave celom dužinom centralne apatinske ulice je održan tradicionalni festival odbojke koji je u svim elementima nadmašio sve dosadašnje. Da Apatin ove subote bude centar sporta i mladosti u Srbiji potrudili su se mladi odbojkaši iz tri države – Srbije, Hrvatske i BiH. Okupilo se rekordnih preko 260 ekipa sa ukupno oko 1500 mladih odbojkašica i odbojkaša.

 

13054

Nakon što je zamenica predsednika Opštine Dubravka Korać zvanično otvorila ovaj izuzetan sportski događaj usledila su nadmetanja na više desetina odbojkaških terena. Tokom celog turnira bilo je primetno da je svim ovim mladim sportistima  od same pobede bilo važnije druženje koje je u potpunosti opravdalo održavanje ove manifestacije.

 

13057

Istina, Nakon utakmica radovali su se pobednici, ali je bilo i suza kod poraženih. Apsolutni hit ovog dana u Apatinu su bile sladoledžije, jer retko koji učesnik  se mogao videti bez sladoleda u ruci.

 

13055

Hit su bile i odbojkašice šampiona države Vizure. Rado su pozirale sa mladim sportistima koji su u njih gledali kao u istinske idole. „Odrađeno“ je bezbroj selfija, a te slike su male odbojkašice ponele svojim kućama kao najdražu uspomenu. Pred kraj turnira odigran je i revijalni set između Vizure i kombinovanog tima Apatina i Spartaka.

13056

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×