238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Drugi Medjunarodni sajam rakije, opreme i domaće radinosti u Apatinu

Četvrtak, 03. novembar 2016 god. | Život i zabava

9460

U petak i subotu, 11. i 12. novembra, u sali "Čović Still" u Apatinu, održaće se II Medjunarodni sajam rakije, opreme i domaće radinosti.
Orgtanizatori sajma su Opština Apatin, Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, RPK Sombor, TO Apatin i Udruženje proizvodjača rakije "Zlatna jabuka" Sombor.
Sajam pruža mogućnost izlagačima da svoje proizvode i usluge predstave velikom broju posetilaca, a ujedno i da promocijom svojih proizvoda pridobiju nove klijente.
Sajam ima takmičarski deo u kojem će se uzorci predatih rakija proizvedenih ove godine i ranije ocenjivati od strane stručnjaka i stručnog žirija, a najboljima će biti dodeljene medalje i pehari za tri najbolje rakije sajma.
Uzorak rakije se u Apatinu može predati Saši Čoviću, Sala Stil, ul Srpskih vladara br 43, tel. 062/323 393, uz kotizaciju od 500 dinara.
Ulaz na sajam je 100 dinara, i tom prilikom se dobija degustaciona čašica kao suvenir, a za žene i decu ulaz je besplatan.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×