72 cm
23.9 °C
Apatin 27 °C

Najnovije vesti

Somborska bolnica dobila novi kolonoskop-sledi rekonstrukcija

Deo grada sutra bez struje

Lift i sanitetsko vozilo-nove investicije u apatinskom Domu zdravlja

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Kursna lista

DELEGACIJA AUSTRALIJSKO-SRPSKE PRIVREDNE KOMORE DANAS BILA U POSETI APATINU

Četvrtak, 03. avgust 2017 god. | Vesti

11296

Danas su gosti opštine Apatin bili predstavnici Australijsko-srpske privredne komore koje su predstavljali Goran Droždibob i Srđan Pavić sa kojima je održan radni sastanak.

Sastanak je predvodio predsednik opštine Apatin Milan Škrbić, a sastanku su prisustvovali i Maja Kuridža, direktorka Slobodne zone Apatin i Đorđe Vignjević, pomoćnik predsednika opštine zadužen za poljoprivredu.

 Maja Kuridža je upoznala goste o privrednim potencijalima i investicionim mogućnostima u Slobodnoj zoni i opštini Apatin, naglasivši da je Slobodna Zona Apatin ima najveći prostor ovakve vrste u Srbiji, i da je proglašenje Apatina lučkim područijem sigurno interesantno potencijalnim investitorima.

Gosti, inače rođeni Apatinci zahvalili su se na gostoprimstvu i naglasili da će svojim angažovanjem u komori uticati na predstavljanje Apatina potencijalnim investitorima sa australijskog kontinenta, te da je ovo početni korak u uspostavljanju buduće ekonomske saradnje, privrednika i poslovnih institucija koji bi svojim projektima i ulaganjem pomogli ekonomskom razvoju naše opštine.

Audio zapis
RadioApatin.com

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.07.2018. god.

×