238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Danas održana 30. sednica OV SO Apatin

Petak, 24. novembar 2017 god. | Vesti

11982

Nakon što je usvojen Zapisnik sa 29. sednice opštinskog Veća opštine Apatin, usvojeno je Rešenja o otuđenju suvlasničkog udela u nepokretnosti od 6/18 dela u svojini opštine Apatin.
U trećoj tački odobreno je pokretanja postupka izdavanja u zakup poslovnih prostorija u javnoj svojini opštine Apatin i to:

- poslovni prostor u ul.Srpskih vladara br. 12 u Apatinu
- poslovni prostor u ul.Nikole Tesle br. 21 u Apatinu
- poslovni prostor u ul.Somborski put br. 2A u Kupusini
- poslovni prostor u ul.Svetog Save br. 39 u Apatinu
U četvrtoj i petoj tački, usvojeni su zahtevi licima koja su podnela zahteve za postavljanje privremenog objekta-letnje bašte na delu javne površine ulice Obilićeva u Prigrevici, kao i postavljanje privremenog objekta-kioska za prodaju voća i povrća na delu javne površine ulice Apatinsku put u Prigrevici.
U poslednjoj tački, opštinsko Veće je dalo saglasnost licu koje je podnelo zahtev da izvrši nadziđivanje stana ukoliko pribavi saglasnost najmanje 2/3 vlasnika stanova.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×