110 cm
24.5 °C
Apatin 22 °C

Najnovije vesti

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Vikend naselja sutra bez struje

Završen višemesečni projekat „Svilojevo i Sonta rade i uče zajedno“

ZBOG POSTUPKA DEZINSEKCIJE NARODNA BIBLIOTEKA JEDNO VREME NEĆE RADITI

Kursna lista

Danas održana 23. sednica SO Apatin

Sreda, 13. jun 2018 god. | Vesti

13183

Danas je održana 23. sednica SO Apatin, a odbornici su razmatrali i usvojili 35 tačaka dnevnog reda, a izmedju ostalog i Predloge odluka o završnom računu budžeta opštine Apatin za 2017. godinu sa izveštajem ovlašćenog revizora i Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Apatin za 2018. godinu.
Razmatran je i usvojen Predlog Izmene Kadrovskog plana Opštinske uprave i Pravobranilaštava opštine Apatin za 2018. godinu, Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Apatin za 2018. godine, predlozi odluka o izmenama i dopunama Odluke o promeni osnivačkog akta Javnog komunalnog preduzeća opštine Apatin, izmeni Odluke o nekategorisanim putevima na teritoriji opštine Apatin, zatim Odluke o raspisivanju javnog konkursa za izbor direktora JKP „Naš dom“ Apatin, kao i predlozi Rešenja o imenovanju direktora javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“ Apatin, Rešenja o razrešenju i imenovanju v.d.direktora direktora Doma zdravlja, Predlog Odluke o obrazovanju ogranka Marina „Apatin“ i Odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnim delatnostima.

13184

Razmatrano je i nekoliko pravilnika i to o izmenama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sitematizaciji radnih mesta Narodne biblioteke „Miodrag Borisavljević“ Apatin, Pravilnika o sitematizaciji radnih mesta Opštinskog kulturnog centra, Pravilnika o organizaciji i sitematizaciji radnih mesta Turističke organizacije „ Apatin“, a pred odbornicima se našlo i razmatranje godišnjeg izveštaja o naplati i trošenju sredstava samodoprinosa za period januar – decembar 2017. godine, Izveštaj o godišnjem programu poslovanja JKP „NAŠ DOM“ i JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom "Apatin" za 2017. godinu, sa izveštajem ovlašćenog revizora. U nastavku sednice razmatrani su i usvojeni izveštaji Mesnih zajednica Apatin, Prigrevica, Sonta, Kupusina i Svilojevo, kao i Štaba zimske službe o izvršenom zimskom održavanju puteva u periodu od 15.11.2017. godine do 23.03.2018. godine
Na kraju sednice odbornici su usvojili predlog Programa korišćenje sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2018. godinu u opštini Apatin i predloge odluka o parcelama koje u postupku komasacije u k.o. Kupusina ostaju u faktičkom stanju i izmeni Odluke o dodeljivanju isključivog prava JKP „Naš dom“ Apatin za obavljanje delatnosti na koje se zakon o javnim nabavkama ne odnosi.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.07.2018. god.

×