110 cm
24.5 °C
Apatin 22 °C

Najnovije vesti

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Vikend naselja sutra bez struje

Završen višemesečni projekat „Svilojevo i Sonta rade i uče zajedno“

ZBOG POSTUPKA DEZINSEKCIJE NARODNA BIBLIOTEKA JEDNO VREME NEĆE RADITI

Kursna lista

Danas održana 19. sednica SO Apatin

Petak, 29. decembar 2017 god. | Vesti

12152

Danas je održana 19. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE APATIN, na kojoj su odbornici razmatrali 16 tačaka dnevnog reda.

Na početku sednice usvojen je Predlog Odluke o trećim izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Apatin za 2017. godinu, kao i predlog odluke o budžetu za 2018. godinu. Ukupan budžet za 2018.godinu veći je u odnosu na prethodni za 6,4% i iznosi 1.033.522.204 dinara.

Razmatran je i predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave i Pravobranilaštava opštine Apatin za 2018. godinu.

12157

Odbornici su usvojili i predloge odluka o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Apatin za 2017.godinu, Odluke o pokretanju likvidacije nad Javnim preduzećemza upravljanje putevima, planiranje i urbanizam Apatin i Odluke o davanju saglasnosti za zaključenje Aneksa br. 2. Ugovora o otuđenju, građevinskog zemljišta bez naknade radi izgradnje fabrike za doradu tekstila i farbare, između opštine Apatin i „Flash srb“ doo Apatin.

12153

Razmatran je i usvojen predlog Pravilnika o izmenama i dopunama Pravilnika o kategorizaciji sportskih organizacija u opštini Apatin, Trećih izmena Godišnjeg Programa poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Naš dom“ Apatin za 2017. godinu i Programa poslovanja ovog preduzeća za 2018. godinu i Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin za 2018. godinu.


Odbornici su imenovali Komisije za planove, a zatim usvojili i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju člana Upravnog odbora Doma zdravlja Apatin i Saveta za zdravlje opštine Apatin.

Radio Apatin je i ovu skupštinsku sednicu direktno prenosio na svom YouTube kanalu, a snimak ove kao sednice kao i snimke svih ostalih 18 sednica održanih ove godine možete pogledati na YouTube kanalu Radio Apatina https://www.youtube.com/radioapatin/

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.07.2018. god.

×