238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Danas odigran tradicionalni Memorijalni košarkaški turnir "Rade Ratko Vejin"

Subota, 23. septembar 2017 god. | SPORT

11569

Danas je u hali OŠ "Žarko Zrenjanin" Održan tradicionalni Memorijalni kadetski medjunarodni turnir "Rade Ratko Vejin" u znak sećanja na talentovanog apatinskog košarkaša koji je tragično izgubio život 1999. godine u NATO bombardovanju SR Jugoslavije. Na turniru su učestvovale četiri kadetske ekipe: KK "igokea" iz Laktaša u Republici Srpskoj, KK "Borovo" iz Vukovara, Republika Hrvatska, KK "Peši Vušutaš sportkor" iz Madjarske i KK "Dunav" iz Apatina. Posle polufinalnih utakmica madjarske ekipe i Igokee i Dunava i ekipe Borova, i pobede Borova i Igokee, za treće mesto se izborila madjarska kadetska ekipa, a u finalu je Igokea bila bolja od hrvatskog "Borova" i osvojila ovogodišnji turnir.

11570

Na kraju je odigrana i egzibiciona utakmica izmedju veterana, odnosno prijatelja Radeta Ratka Vejina, u kojoj je učestvovao i proslavljeni srpski košarkaš Darko Miličić, bivši igrač Hemofarma, a zatim i član NBA lige, u timovima kao što su Detroit pistonsi, Orlando medžik, Njujork niksi, Minesota i Boston seltiks. Pobedila je ekipa predvodjena proslavljenim apatinskim košarkašem, Predragom Šuputom, u utakmici koja je protekla u izuzetno prijateljskoj i revijalnoj atmosferi.

11571

11572

11573

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×