238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Asvaltirana ulica Petefi Šandora, nastavljaju se radovi na ostalim kapitalnim projektima

Četvrtak, 30. novembar 2017 god. | Vesti

12006

Povodom asvaltiranja i privodjenja kraju finalnih radova na uredjenju uluce Petefi Šandora i prostora stare pijace, danas je u SO Apatin održana konferencija za medije, na kojoj se novinarima obratio Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine za investicije. On je istakao da se radovi privode kraju i da sve teče planiranom dinamikom, a da se radi po projektu koji je izradila prethodna opštinska vlast i od njega se nije odstupilo ni u jednom trenutku. Lokalna uprava je uspela da ostvari velike uštede u toku izvodjenja radova, i da je od planiranih 40 miliona dinara za uredjenje ove ulice, do sada potrošeno nešto više od 14 miliona.

12007

Audio zapis
RadioApatin.com

12008

Milojević je dodao i da se većina kapitalnih jesenjih radova odvija onako kako je lokalna samouprava i isplanirala, a jedan od njih je zamena azbestno-cementnih cevi u Prigrevačkoj ulici, gde je uspešno izvršen postupak podbušivanja i realizacije ovih radova, a ukoliko vremenske prilike i temperature dozvole, gradjani u ovom rejonu će moći već do kraja godine da budu priključeni na novu vodovodnu mrežu, u suprotnom, taj posao će biti završen najkasnije do marta naredne godine. On je naglasio i da je veći deo posla oko sliva Dunavac 2 prema ulici Nikole Tesle već završen.

12009

Audio zapis
RadioApatin.com

12010

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×