238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Izložbom fotografija i polaganjem venaca na spomen ploču poginulima od 1990-1999 obeležen "Dan sećanja na NATO agresiju"

Sajam zapošljavanja u Somboru

Sutra "Preduskršnji vašar" u Apatinu

Predstava "Hor bečkih dečaka"

Kursna lista

Apatinskim odbojkašicama više postolja na Turniru prijateljstva Bački Petrovac 2018

Ponedeljak, 19. februar 2018 god. | SPORT

12368

U nedelju je u Bačkom Petrovcu održan turnir za pionirke pod nazivom "Turnir prijateljstva Bački Petrovac 2018". Na ovom odlično organizovanom turniru  učestvovalo je  šest ekipa. Odbojkaški klub  Apatin je nastupio sa dve ekipe, a OK Apatin 1 je pobednik turnira.

Pionirke Apatina  su ostvarile dve maksimalne pobede u A grupi. One su u prvoj utakmici bile bolje od domaćih odbojkašica Mladosti, a potom i od Respekta 2 Novog Sada.
U finalu OK Apatin 1 je pobedio OK Respekt 1 iz Novog Sada  sa maksimalnih 2:0 u setovima.
Apatin 2 je u B grupi poražen sa 2:1 u setovima od Respekta 1 iz Novog Sada.Pobeda od 2:0 u setovima u narednoj utakmici protiv ekipe ŽOK Bečej donela je mlađim pionirkama OK Apatin 2 mesto u grupi.
Kao drugoplasirana ekipa OK Apatin 2 je u borbi za treće mesto pobedio u dramatičnoj utakmici OK Mladost Bački Petrovac sa 2:1 u setovima .
Mlade  odbojkašice Apatina su zasluženo osvojile bronzane medalje.
U utakmici za 5 mesto ŽOK Bečej je savlado Novosađanke sa 2:0 u setovima.

Odbojkašicama Apatina su pripale dve individualne nagrade. Ivana Miler je proglašena za najboljeg smečera turnira dok je Milica Medar najbolji tehničar turnira.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

24.03.2018. god.

×