238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Galerija "Meander" raspisala konkurs za samostalnu izložbu za likovne stvaraoce Apatina

TRENINZI BEZBEDNE VOŽNJE ZA MATURANTE APATINA, SOMBORA I ODŽAKA

Apatinski takmičari pri kraju priprema za "Ritam Evrope"

U petak novi filmski hitovi u bioskopu OKC

Kursna lista

Apatinska pivara proslavlja 260 godina postojanja-dva dana manifestacije!

Sreda, 05. oktobar 2016 god. | Život i zabava

9201

Pivara će 7. oktobra svim građanima Apatina prirediti bogat zabavni i kulturno-umetnički sadržaj, proslavljajući na taj način pivarsku tradiciju od preko dva i po veka. Građane Apatina očekuje celodnevna manifestacija, na kojoj će uz poznate brendove Apatinske pivare, moći da uživaju u brojnim zanimljivim aktivacijama i muzičkom programu.

Želeći da se zahvali na 260 godina ukazanog poverenja i razumevanja, Apatinska pivara će na gradskom trgu prirediti stanovnicima Apatina ugođaj za pamćenje! 

Program manifestacije počeće od 14 časova. Građani će tokom dana moći da uživaju u omiljenom pivu, nastupima kulturno-umetničkog društva, učestvuju u zabavnim i edukativnim aktivacijama. Svi prisutni od 18 časova, moći će da degustiraju novo Jelen Nefiltrirano, koje će se služiti besplatno prvih deset minuta svakog narednog sata. 

9202

Drugi deo programa, koji počinje od 17 časova, posvećen je poznatim muzičkim izvođačima, koji će se jedan za drugim smenjivati na centralnoj bini. Nastojeći da zadovolje najrazličitije ukuse, pored muzičkog performansa Dejana Petrovića i Big benda, organizovan je i koncert Miroslava Ilića, dok će svi ljubitelji rok muzike moći da uživaju u nastupu grupe Neozbiljni pesimisti i grupe S.A.R.S.

Predstavnici Apatinske pivare obećavaju dobru zabavu, brojna iznenađenja, i pre svega, lepu i pozitivnu atmosferu i pozivaju građane da svojim prisustvom uveličaju proslavu 260. rođendana!

  • 14.00 - 17.00 Kulturno-umetnički program u organizaciji Kulturnog centra Apatin
  • 17.00 - 18.00 Nastup benda Neozbiljni pesimisti
  • 18.00 - 20.00 Nastup Miroslava Ilića
  • 20.10 - 22.00 Nastup grupe S.A.R.S.
  • 22.00 - 24.00 Nastup orkestra Dejana Petrovića

9214

Drugog dana manifestacije, u subotu će se na trgu Nikole Tesle organizovati zabavni program koji će početi od 19 sati nastupom benda Bitange. Od 20 sati publici u Apatinu predstaviće se jedan od najboljih horova u Srbiji, apatinski Gradski hor Jedinostvo, a nakon njih na bini će nastupiti bend "Fiš Vajb".
Od 22 sata na binu će izaći beogradski bend Ortodoks Kelts koji izvode irsku folk muziku kombinovanu sa rok elementima, a u Srbiji kao i širom regiona imaju veliki broj fanova. Ortodoksi su osnovani 1992. godina, a svoj prvi album su objavili dve godine kasnije kojise sastojao isključivo od irske muzike, već od drugog albuma počeli su da uključuju i sopstvene pesme pisane i komponovane u tomstilu. Ono što je interesantno za ovaj bend jeste da se svi članovi deklarišu kao navijači fudbalskog kluba Seltik iz Glazgova.
Raspored nastupa na trgu Nikole Tesle za subotu 8. oktobar :
Od 19 do 20h – Bitange
Od 20 do 21h – Gradski hor Jedinstvo
Od 21 do 22h – Fiš Vajb
Od 22 do 24h – Ortodoks Kelts.

Uredio: DESK | Izvor: Apatinska pivara

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.05.2018. god.

×