72 cm
23.9 °C
Apatin 27 °C

Najnovije vesti

Somborska bolnica dobila novi kolonoskop-sledi rekonstrukcija

Deo grada sutra bez struje

Lift i sanitetsko vozilo-nove investicije u apatinskom Domu zdravlja

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Kursna lista

Apatinska pivara i FSS potpisali ugovor o trogodišnjoj saradnji

Petak, 02. februar 2018 god. | SPORT

12305

Fudbalski savez Srbije i Apatinska pivara potpisali su trogodišnji Ugovor o saradnji. Na ovaj način Jelen pivo potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama pruža fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Ugovor su potpisali Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.
„Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, kao i tokom naredne tri godine. Za nas je ova saradnja dugoročan projekat ulaganja u razvoj srpskog fudbala. Siguran sam da će navijači širom Srbije biti motivisani porukom „Samo snažno“ i da će sa velikim zadovoljstvom bodriti reprezentaciju na Mundijalu“ – rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.
Ugovor je nastavak dugogodišnje saradnje koju Apatinska pivara ima sa Fudbalskim savezom Srbije još od 2012.

12306

„Čast mi je i zadovoljstvo da smo u mogućnosti da kao FS Srbije potpišemo višegodišnji ugovor sa tako uglednom i velikom kompanijom kao što je Apatinska pivara. Prethodnih godina Apatinska pivara je bila sponzor FSS kao i domaće Superlige. I tada je saradnja bila na visokom nivou, tako da verujem su pred nama uspešne godine i da će novim ugovorom predstojeća saradnja biti na još višem nivou. Apatinska pivara je takodje bila vrlo aktivna u pomaganju fudbala u nižim rangovima, futsala, a obzirom na to da su pred nama takmičenja poput Svetskog prvenstva u Rusiji, pa Lige nacija, onda i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo imamo mnogo argumenata da verujemo da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo – rekao je Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.
Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice sledeceg meseca. Rivali će biti Maroko, 23. marta u Torinu, i Nigerija, četiri dana kasnije u Londonu.

12307

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.07.2018. god.

×