194 cm
22.0 °C
Apatin 19 °C

Najnovije vesti

Zlatne medalje za apatinske odbojkašice na street volley turniru u Odžacima

Deo grada do 12 časova bez vode

Pesme Zorana M. Mandića objavljene u časopisu “Savremenik”

U Prigrevici održane kvalifikacije za apatinski “Zlatni kotlić”

Kursna lista

APATIN DANAS DOMAĆIN SPORTSKE DOMIJADE

Subota, 14. april 2018 god. | SPORT
12751
Na sportskim terenima apatinske opštine danas se održava 23. Domijada, sportski susreti srednjoškolskih domova Vojvodine. Domaćin je kao i prethodne tri godine Tehnička škola sa Domom učenika Apatin, koja je ugostila preko 600 srednjoškolaca sportista iz cele pokrajine. 
 
Učenike iz 13 domova sa teritorije Vojvodine vodi i bodri oko 100 profesora. 
 
Nakon što je takmičenje zvanično otvoreno, učenici sportisti nastavljaju da se nadmeću u šest sportskih disciplina u muškoj i ženskoj konkurenciji: fudbal, košarka, odbojka, šah, stoni tenis i streljaštvo. Takmičenje u fudbalu se održava u sportskim halama u Prigrevici i Sonti, košarka se igra u Apatinu u hali OŠ Žarko Zrenjanin, takmičenje u odbojci se održava u hali Tehničke škole u Apatinu.U Tehničkoj školi će biti održano takmičenje u stoni tenisu i šahu, dok će se učenici u streljaštvu ove godine takmičiti u Somboru. Prvoplasirane ekipe će obezbediti učešće na republičkoj Domijadi. 
 
Proglašenje pobednika biće održano u hali Tehničke škole sa domom učenika, od 18 do 18:30 h, a nakon toga na istom mestu će biti organizovano druženje (disko veče) za učenike i nastavnike/vaspitače pratioce. 
Pozivaju se svi građani opštine Apatin da dođu i podrže ovu lepu manifestaciju. 
 
 
Uredio: DESK | Izvor: Apatinska Plovarica

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

25.06.2018. god.

×