238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Apa-futsal prikupio 67.000 dinara za malog Dragoljuba Prisligera

Utorak, 25. jul 2017 god. | Život i zabava

11238

Proteklig vikenda na terenu pored restorana "Plava ruža" u Apatinu odigran je humanitarni turnir u fudbalu na pesku, u organizaciji Kluba malog fudbala "Apa-futsal".

Na turniru je učestvovalo ukupno 12 ekipa i prikupljeno je 67.000 dinara.

Prikupljena sredstva biće usmerena za lečenje Dragoljuba Prislingera iz Kupusine. Podsećamo, Dragoljub se leči na institutu za majku i dete u Beogradu od septembra 2016. godine zbog razvoja sindroma generalizovane hipotonije sa ugroženim respiratornim funkcijama. Neophodan mu je respirator za njegovo dvadesetčetvoročasovno disanje. Nabavka ovog instrumenta  košta 8.000 eura, koje porodica ovog mališana na žalost ne može da obezbedi.

Još jedna u nizu humanih akcija Kluba malog fudbala "Apa-futsal" je u potpunosti bila uspešna, a organizatori su i za sledeću godinu najavili nastavak tradicije odnosno organizaciju novog 
humanitarnog turnira.

Ukoliko i vi želite da pomognete možete to učiniti tako što ćete uplatiti novac na račun Dragoljuba Prislingera koji se vodi kod "Societe generale banke", broj 275-0016618962626-59

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×