198 cm
8.1 °C
Apatin 7 °C

Kursna lista

Radi(M)o zajedno na duži rok

Ko želi stvarno razvijati brend, gradi ga na duži rok. Dug rok je neizbežno sastavljen od kraćih rokova, malih, ali čvrstih poteza. Kako ta graditeljska misija zvuči na primeru Radio Apatina uverite se na temeljima sledećih podataka:

  • Skratili smo trajanje pojedinih tema u programu kako bismo ih brojčano, ali kvalitetno mogli obraditi što više, prisežući imperativu brzine i aktuelnosti. Insistiramo na živom programu, preslikavajući atmosferu urbane sredine.
  • Cena reklamnih poruka dobro je izbalansirana… Reklamni blokovi sadrže  7 - 8 poruka. Odnosi s agencijama počivaju na transparentnim uslovima. Takmičimo se kreativnošću, poslovnošću i profesionalnošću. Ustrajaćemo na dominaciji struke nad komercijalom i priklanjamo se kategoriji „dobro investiran novac“.

Prvi ili ne, moramo biti drugačiji.

Menjamo se kako bi se prilagodili zahtevima slušalaca i njihovih medijskih navika. Naš je zadatak presložiti sadržaje i osvežiti ih.

Filozofija Radio Apatina  temelji se i podstiče  prisnu  komunikaciju sa slušaocima. Upravo komunikacija, veza i interakcija postaju ključne za marketing. Kategorija attention (pažnja) više nije dovoljna.

Svi traže connection (vezu).

Robne marke traže poseban i neposredan dodir s ljudima... Više nije presudno da što više slušalaca što više puta čuje poruku brenda, već je primarno prihvaćanje Brenda. Brend stremi postati sastavni deo njihovog života. Odluka „gde“ će klijent komunicirati često prethodi definisanju načina „kako“ će komunicirati.  Briše se granica oglašavanja iznad i ispod crte.

www.radioapatin.com je osmišljen da na jednom mestu okupi slušaoce na internetu. Cilj nam je da portal www.radioapatin.com postane početna stranica svih apatinaca, bilo da su u svom mestu ili daleko od njega.

Radio Apatin izvrstan je izbor i jednih, i drugih.

Radio Apatin je AC HOT radio (savremeni format za odrasle), prema uzoru na moderne radio stanice u svetu. Muzika koju emitujemo bazirana je na 70-im , 80-im i početku 90-ih, osvežena novim pesmama, ali istog ritma, dinamike, atmosfere i raspoloženja.

Naš cilj je Vaš prijatniji dan!

Radio Apatin neguje princip  izražene brige o klijentima, jer naš cilj je pre svega, da Vama unapredimo posao, povećamo prodaju i doprinesemo jačanju Vašeg brenda. Maksimalna dužina reklamnih blokova je 2,5 minuta (6 – 7 reklama) što obezbeđuje kavalitetan marketinški nastup za svakog oglašivača ponaosob. Takođe u terminima solo seca se određeni Brend ističe i time postiže maksimalni efekat oglašavanja. Naročito se vodi računa o komintentima u istom reklamnom bloku, ne emituju se u istom bloku iste delatnosti, tačnost i preciznost emitovanja reklama je takođe na zavidnom nivou, Vaša reklama će se emitovati u istim i tačnim vremenskim terminima. U takvoj postavci Brenda Radio Apatina s postizanjem optimalne cene i svoje tržišne pozicije nadrasta kategoriju ' komercijalnog '. Postaje vredna činjenica življenja, a upravo je to krov građenja s početka ove poslovne priče.

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

29.03.2020. god.

×